Prima comandă la 🌿Foodkit.ro îți aduce 🎁4 mese la doar 120 lei 79 lei. Vezi detalii aici!

Cum este posibil FoodKit?

  • > Prin inovație în ce privește mâncării și logisticii, ambele concentrate pe livrarea prânzului perfect.
  • > FoodKit funcționează cu mentalitatea unei companii de IT/software. La finalul fiecărei luni de muncă tragem linie și ne întrebăm: Cum putem face experiența FoodKit mai bună din toate punctele de vedere?
  • > Așa că venim cu idei și inovăm continuu. În livrare, în site, în ambalaj și mai ales în mâncare, desigur.
  • > Cum facem ca oamenii pe care îi hrănim să fie mai bine hrăniți? Mai productivi? Mai fericiți cu o masă gustoasă și cu mai mult timp pentru ce au nevoie să rezolve?

FoodKit îi ajută pe români să facă mai multe prin mese mai bune

Care este răspunsul nostru în fața acestor vremuri tulburi în care trăim? Prânzul Productiv. Despre asta este FoodKit. Un prânz care te hrănește bine și nu îți întrerupe ziua de muncă.

În viziunea noastră, prânzul perfect e un Prânz Productiv.

De ce prânzul?

Pentru că prânzul este cea mai importantă masă a zilei. Este masa cu care cei mai mulți dintre noi pierdem enorm de mult timp și ajungem să mâncăm nesănătos, în grabă, tocmai pentru că avem atât de multe de făcut în timpul zilei.

FoodKit: revoluția prânzului

La FoodKit suntem cu picioarele pe pământ. Nu ne imaginam că vei mânca FoodKit de dimineața până seara. Din contră. Credem că atât experiența gătitului acasă, cât și cea la restaurant nu pot fi înlocuite de nimic. Însă le vedem întâmplându-se dimineața și seara.

În miezul zilei, la prânz, ai nevoie de o soluție rapidă, sănătoasă și comodă ca să îți menții ritmul de lucru. Iar aici sistemul FoodKit este unic și livrează cel mai bine. De ce?

  • > FoodKit livrează o singură dată pe saptămână - Nu stai după livrator sau curier de 7 ori. Și nu dai bacșiș de 7 ori. Mâncarea pe toată săptămâna e la tine în frigider.
  • > Îți alegi mesele o singură dată - Nu stai să te gândești în fiecare zi „Eu ce mănânc azi?” Ai mesele deja pregătite. Doar le încălzești.
  • > FoodKit e mâncare sănătoasă, nu fast food - Cele mai multe oferte în piață sunt la burgeri, shaorma sau pizza. Noi numărăm caloriile și avem în vedere mese echilibrate nutritiv pentru tine.
  • > FoodKit e mai ieftin decât multe opțiuni din piață - O masă la FoodKit costă în jur de 30-33 lei. La alte servicii de comandă de mâncare din piață, ea costă 50-60 de lei, iar la restaurant de la 50 de lei în sus.
  • > Mai bine gătim noi pentru tine - Desigur, cea mai bună mâncare este cea pe care ți-o faci singur, pe gustul tău. Dar ea îți consumă foarte mult timp. FoodKit e gata în 5 minute.
  • > Câștigi timp pentru muncă sau relaxare - Când petreci doar 5 minute ca să îți încălzești fiecare prânz, câștigi foarte mult timp și săptămâna ți se schimbă.

Asta înseamna un prânz productiv

Mission

Misiunea FoodKitFacilitarea accesului la nutritie sanatoasa, zi de zi.

Credem ca nutritia corecta influenteaza puternic modul in care aratam, ne simtim si performam in viata de zi cu zi. Vrem sa democratizam accesul la nutritie corecta prin livrarea de mancare delicioasa, echilibrata nutritional, gatita sanatos si oferita la pretul corect.

Suntem oameni diferiti, impartasim aceleasi valori si formam o echipa multidisciplinara, care face lucrurile cu pasiune.

Weekly kit

Primesti Foodkit saptamanal

Primesti toate mesele comandate intr-o singura cutie, care ajunge la tine in oricare din zi de marti pana sambata.

Weekly kit
Vidare Individuala

Ai acces oricand la masa dorita

Pastrezi preparatele in frigider si ai acces la masa preferata intr-un mod rapid, in orice moment al zilei.

Meal Ready

Masa e gata in 5 Minute

Tot ce trebuie sa faci este sa incalzesti pungile vidate intr-o oala cu apa fierbinte (5 min) sau continutul acestora la cuptorul cu microunde (3 min).

Imbogateste masa cu o salata fresh sau cu ingredientele tale preferate.

Meal Ready
Enjoy Meal

Te bucuri de masa

Beneficiezi de o masa delicioasa, echilibrata si sanatoasa intr-un mod simplu si fara efort.

Inovatie in farfuria ta

Felul in care preparam mancarea, combinand vidarea individuala a ingredientelor cu slow cooking-ul, prin intermediul metodei de gatire sous-vide, ne permite sa-ti livram kituri ce-ti asigura o masa sanatoasa si nutritiva, gata in 5 minute.

De ce sa alegi FoodKit?

ESTI SIGUR CA PRIMESTI GUSTUL PERFECT

KITURILE RAMAN FRESH PANA LA 7 ZILE

PASTREAZA MICRO SI MACRO NUTRIENTII

ITI PERMITE SA SERVESTI MASA RAPID, CAND VREI TU