Prima comand─â la ­čî┐Foodkit.ro ├«╚Ťi aduce ­čÄü4 mese la doar 120 lei 79 lei. Vezi detalii aici!

Cumparaturi in siguranta

Site-ul foodkit.ro detine un certificat SSL pentru a te asigura ca vei cumpara in conditii de deplina siguranta.


SSL (Secure Sockets Layer) si TLS sunt protocoale standard care au rolul de a cripta comunicarea dintre utilizatori si site-ul care are instalat un astfel de certificat.


Certificatul nostru securizeaza schimbul de informatii dintre user si browser, schimburi ce pot fi informatii despre carduri bancare sau orice alte date private.


Astfel, datele transmise de catre dumneavoastra catre site-ul nostru sunt criptate, ceea ce previne interceptarea datelor pe traseul transmisiei.


Acest certificat va ofera siguranta ca autentificarea pe site este securizata, la fel ca si orice alta activitate pe care o aveti pe site. O informatie odata criptata, poate fi decriptata doar de serverul caruia i se adreseaza. Utilizarea certificatului poate fi verificata cu usurinta deoarece langa link apare un mic lacat.


De asemenea, o adresa securizata prin SSL incepe cu https si nu cu http.


website protejat prin SSL

Nota: in cazul platilor cu cardul online, plata se face prin intermediul partenerului nostru Stripe. Astfel noi nu avem contact cu datele dumneavoastra de plata.


Introducerea datelor personale pentru comenzi sau realizarea unui cont nou pe site-ul nostru este o activitate protejata, criptata, pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara in siguranta produsele noastre.


FoodKit se va asigura ca livrarea se realizeaza in bune conditii si in deplina confidentialitate la adresa indicata de catre dvs. FoodKit are grija ca, odata finalizata comanda, produsele sa fie pregatite si impachetate cu atentie inainte de expediere.