Prima comand─â la ­čî┐Foodkit.ro ├«╚Ťi aduce ­čÄü4 mese la doar 120 lei 79 lei. Vezi detalii aici!

Marinare

Cu buc─âtari pasiona╚Ťi de ce fac

Preparatele FoodKit sunt asezonate, iar carnea este marinat─â timp de 6 ore. Dupa marinare ╚Öi ├«nainte de g─âtitul efectiv, carnea este pus─â pe gr─âtar timp de 1 minut pentru a ob╚Ťine efectul de searing - sigilarea exteriorului. Acest lucru ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte gustul ╚Öi aspectul vizual, p─âstr├ónd in interior sucul propriu al preparatului.

Echipa

O echip─â disciplinat─â cum rar vezi

Odat─â finalizat procesul de g─âtire, preparatele sunt r─âcite rapid la 3┬░C prin procesul de soft-chilling, iar apoi sunt refrigerate pentru a fi livrate c─âtre tine ├«n cele mai bune condi╚Ťii, asigur├ónd prospe╚Ťimea optim─â timp de mai multe zile.

Echipa
Bucatarie curata

Într-o bucătărie lună de curată

Respect─âm cele mai ├«nalte standarde alimentare ╚Öi test─âm m├óncarea constant la un laborator independent. De asemenea, preparatele FoodKit se videaz─â ├«n plastic 100% BPA-free, reciclabil ╚Öi certificat pentru uz alimentar ├«n siguran╚Ť─â.

Gatire Lenta

╚śi tehnologie care ╚Ťine m├óncarea super fresh

Dup─â ce preparatele sunt gata, le vid─âm pentru a-╚Öi men╚Ťine prospe╚Ťimea ingredientelor pentru mai mult timp. Vidarea asigur─â un grad ridicat de igien─â alimentar─â, preparatul final neav├ónd contact cu aerul sau al╚Ťi factori externi p├ón─â la momentul consumului.

Gatire Lenta

Siguranta in farfuria ta

Procesul de gatire sous-vide este de fapt o metoda de pasteurizare prin care se asigura ca mancarea este incalzita suficient pentru a distruge bacteriile. Pasteurizarea este reprezentata de o ecuatie matematica (7 log 10) dependenta de 2 factori: timp si temperatura.
Astfel, 2 minute la 90 de grade sunt echivalente cu 1.5 ore la 65 de grade.

Cat de sigura este metoda sous-vide?

PREPARATUL FINAL
NU ARE CONTACT CU AERUL

CONTROL PRECIS AL
TEMPERATURII DE GATIRE

SUNT DISTRUSE PESTE
99.9999% DIN BACTERII

KITUL RAMANE FRESH
PANA LA 7 ZILE