Marinare

Cu bucătari pasionați de ce fac

Preparatele FoodKit sunt asezonate, iar carnea este marinată timp de 6 ore. Dupa marinare și înainte de gătitul efectiv, carnea este pusă pe grătar timp de 1 minut pentru a obține efectul de searing - sigilarea exteriorului. Acest lucru îmbunătățește gustul și aspectul vizual, păstrând in interior sucul propriu al preparatului.

Echipa

O echipă disciplinată cum rar vezi

Odată finalizat procesul de gătire, preparatele sunt răcite rapid la 3°C prin procesul de soft-chilling, iar apoi sunt refrigerate pentru a fi livrate către tine în cele mai bune condiții, asigurând prospețimea optimă timp de mai multe zile.

Echipa
Bucatarie curata

Într-o bucătărie lună de curată

Respectăm cele mai înalte standarde alimentare și testăm mâncarea constant la un laborator independent. De asemenea, preparatele FoodKit se videază în plastic 100% BPA-free, reciclabil și certificat pentru uz alimentar în siguranță.

Gatire Lenta

Și tehnologie care ține mâncarea super fresh

După ce preparatele sunt gata, le vidăm pentru a-și menține prospețimea ingredientelor pentru mai mult timp. Vidarea asigură un grad ridicat de igienă alimentară, preparatul final neavând contact cu aerul sau alți factori externi până la momentul consumului.

Gatire Lenta

Siguranta in farfuria ta

Procesul de gatire sous-vide este de fapt o metoda de pasteurizare prin care se asigura ca mancarea este incalzita suficient pentru a distruge bacteriile. Pasteurizarea este reprezentata de o ecuatie matematica (7 log 10) dependenta de 2 factori: timp si temperatura.
Astfel, 2 minute la 90 de grade sunt echivalente cu 1.5 ore la 65 de grade.

Cat de sigura este metoda sous-vide?

PREPARATUL FINAL
NU ARE CONTACT CU AERUL

CONTROL PRECIS AL
TEMPERATURII DE GATIRE

SUNT DISTRUSE PESTE
99.9999% DIN BACTERII

KITUL RAMANE FRESH
PANA LA 7 ZILE