Marinare

Marinam minim 6h

Pornind de la ingrediente mereu fresh, preparatele FoodKit sunt asezonate, iar carnea este marinata timp de 6 ore.

Acestea se videaza in plastic 100% BPA-free, reciclabil si certificat pentru uz alimentar in siguranta.

Searing

Facem Searing 1 minut

Dupa marinare si inainte de gatitul efectiv, carnea este pusa pe gratar timp de 1 minut pentru a obtine efectul de searing (sigilarea exteriorului).

Acest lucru imbunatateste gustul si aspectul vizual, pastrand in interior sucul propriu al preparatului.

Searing
Vidare Individuala

Vidam individual fiecare kit

Vidarea atenta a preparatelor mentine prospetimea ingredientelor pentru mai mult timp si asigura un grad ridicat de igiena alimentara, preparatul final neavand contact cu aerul sau alti factori externi in momentul consumului.

Gatire Lenta

Gatim lent si precis

Gatim lent pentru mai multe ore prin imersie in apa la temperaturi constant joase (aprox. 57-95°C).

Astfel, pastram in proportie ridicata macronutrientii (proteine, lipide si glucide) si micronutrientii (vitamine si minerale), prezenti in mod natural in ingredientele proaspete.

Gatire Lenta
Racire Rapida

Racim rapid la 3°C

Odata finalizat procesul de gatire, preparatele sunt racite rapid la 3°C prin procesul de soft-chilling, iar apoi sunt refrigerate pentru a fi livrate catre tine in cele mai bune conditii, asigurand prospetimea optima timp de mai multe zile.

Siguranta in farfuria ta

Procesul de gatire sous-vide este de fapt o metoda de pasteurizare prin care se asigura ca mancarea este incalzita suficient pentru a distruge bacteriile. Pasteurizarea este reprezentata de o ecuatie matematica (7 log 10) dependenta de 2 factori: timp si temperatura.
Astfel, 2 minute la 90 de grade sunt echivalente cu 1.5 ore la 65 de grade.

Cat de sigura este metoda sous-vide?

PREPARATUL FINAL
NU ARE CONTACT CU AERUL

CONTROL PRECIS AL
TEMPERATURII DE GATIRE

SUNT DISTRUSE PESTE
99.9999% DIN BACTERII

KITUL RAMANE FRESH
PANA LA 7 ZILE